کلینیک های برتر واژینو پلاستی

تهران، بلوار آیت الله کاشانی، بلوار اباذر، خیابان مقداد، پلاک ۹
تهران، میدان تجریش، خیابان غلام جعفری، پلاک ۵، واحد ۵
تهران، جردن، خیابان شریفی، پلاک ۱۹، طبقه ۵
جهت ثبت کلینیک خود فیلد های فرم را تکمیل کنید

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

دلایل متعددی همچون افزایش سن، لاغر شدن یا زایمان طبیعی می‌توانند کشیدگی زیاد عضلات واژن را به دنبال داشته باشند و همین مسئله، موجب نارضایتی افراد از شکل و ظاهر واژن می‌شود. برای درمان این مشکل می‌توان به سراغ واژینوپلاستی رفت. واژینوپلاستی از جمله کارهای زیبایی بوده که به منظور جوان سازی واژن و برطرف کردن مشکلات آن انجام می‌گیرد. آیا شناختی نسبت به واژینوپلاستی دارید؟ با مزایا و عوارض آن آشنا هستید؟ پیش از عمل واژینوپلاستی چه نکاتی باید رعایت شود؟

آشنایی با واژینوپلاستی

واژینوپلاستی در واقع یک نوع عمل جراحی بوده که به منظور سفت کردن و ترمیم کانال واژن صورت می‌گیرد. در برخی مواقع با کمک این شیوه ساختار واژن را پس از زایمان طبیعی ترمیم می‌کنند، عوارض بیماری‌های کف لگن بر ساختار واژن را بهبود می‌بخشند و برای اشخاص تراجنس واژن ایجاد می‌کنند. بیشتر خانم‌ها حس خوبی نسبت به شلی واژن پس از زایمان ندارند که معمولا این اتفاق به دنبال کشش بافت و جدا شدن عضلات واژن رخ می‌دهد. در بعضی مواقع، این شلی به اندازه‌ای بوده که تامپون به سادگی از درون واژن بیرون می‌آید. در برخی اوقات این مسئله روی اختلال عملکرد جنسی اثرات منفی گذاشته و فرد می‌بایست در اولین فرصت به پزشک زنان و زایمان مراجعه نماید.
اگر بافت واژن زیاد افتاده و سست شده باشد، می‌توانید برای انجام واژینوپلاستی به منظور تنگ کردن کانال واژن اقدام نمایید. در صورتی که پرده شما خفیف تا متوسط باشد بهتر است واژینوپلاستی به کمک لیزر را امتحان کنید تا عوارض کمتری را برای شما به دنبال داشته باشد. در واژینوپلاستی شاهد به هم نزدیک شدن ماهیچه‌های جدا شده واژن از یکدیگر و حذف پوست اضافی واژن هستیم. البته در این میان برداشت پوست بیرونی واژن نیز کمک می‌کند تا ظاهر زیباتری داشته باشد. با انجام واژینوپلاستی می‌توان رابطه جنسی بهتری را تجربه کرد.

مزایا انجام واژینوپلاستی

واژینوپلاستی از جمله شیوه‌های موثری بوده که به کمک آن می‌توان ظاهر یا عملکرد واژن را بهبود بخشید. لابیاپلاستی و ولووپلاستی نیز دو شیوه موثر جهت جوانسازی واژن به شمار می‌روند. در لابیاپلاستی شاهد کوچک‌تر شدن لب‌های گوشتی واژن هستیم و به این صورت، قسمت بیرونی آن، ظاهر زیباتری خواهد داشت. این در حالی است که در ولووپلاستی در بخش بیرونی واژن تغییر و تحولاتی ایجاد می‌شود. با وجود اینکه الزامی برای انجام جراحی‌های زیبایی همچون لابیاپلاستی و ولووپلاستی دیده نمی‌شود؛ اما اشخاصی که در زیر ذکر شده بهتر است در اولین فرصت برای انجام واژینوپلاستی اقدام نمایند.
• افرادی که به علت نقایص زایمان یا ضربه به واژن مایل هستند آن را ترمیم می‌کنند تا عملکرد جنسی آن‌ها بهبود یابد.
• افرادی که رادیوتراپی انجام داده یا به منظور درمان سرطان، واژن خود را برداشته‌اند و اکنون باید واژن خود را بازسازی کنند.
• افرادی که با ناهنجاری‌های مادرزادی متولد شده‌اند و این مسئله، روی رشد و تکامل واژن اثراتی به جا گذاشته است.
در صورتی که در ساختار واژن هر مشکلی وجود داشته باشد، این مسئله امکان دارد مانعی برای انجام فعالیت جنسی به حساب آید و عوارض جسمی و روانی برای شخص، همچون کاهش اعتماد به نفس در آینده به دنبال داشته باشد؛ بنابراین، برای اینکه رضایت جنسی شما افزایش پیدا کند، تنگ کردن واژن به شیوه جراحی واژینوپلاستی گزینه خوبی محسوب می‌شود.

نکات ضروری پیش از انجام واژینوپلاستی

پیش از هر چیزی ارزیابی و آزمایش‌های مختلفی انجام می‌شود تا آمادگی لازم برای انجام جراحی واژینوپلاستی صورت پذیرد. فرد باید جهت سنجش سلامتی تحت معاینه فیزیکی قرار بگیرد و سابقه پزشکی خود را در اختیار پزشک قرار دهد. چند روز پیش از جراحی، استفاده از سیگار، مواد مخدر و الکل ممنوع است. چرا که این موارد عوارض و خطرات عمل جراحی را افزایش می‌دهند. هر داروی شیمیایی، گیاهی یا مکمل خاصی که از آن استفاده می‌کنید را با پزشک خود در میان بگذارید. پیش از عمل جراحی هرگز نباید از داروهای رقیق کننده یا مسکن استفاده کنید.

عمل واژینوپلاستی به چه صورت قابل انجام است؟

امکان انجام عمل واژینوپلاستی تحت بیهوشی موضعی وجود دارد؛ اما با این حال، ترجیح برخی از افراد بر آن است که تحت بیهوشی عمومی اقدام به انجام این عمل کنند. در صورتی که واژینوپلاستی جهت ترمیم آسیب واژن پس از زایمان طبیعی انجام شود، پزشک از مراحل زیر عمل را انجام می‌دهد:

  1. در ابتدا به کمک چاقوی جراحی یا لیزر پوست اضافی درونی واژن حذف می‌شود.
  2. در همه نواحی عمقی واژن از بخیه‌های قوی استفاده می‌شود تا بافت شل زیر پوست محکم شود.
  3. بعد از اینکه از سفت شدن کانال واژن اطمینان حاصل شد، پوست مخاطی بخیه زده می‌شود.
  4. در شرایطی که شاهد بیرون زدگی پوست خارجی واژن هستیم و همچنین با هدف زیباسازی، اندازه دهانه واژن را کاهش می‌دهند.

واژینوپلاستی در جهت ترمیم نقایص مادرزادی نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد که این مسئله به زمان تولد فرد باز می‌گردد. در این روش ابتدا بافتهای اضافی یا اشکال غیرطبیعی برداشته شده، سپس یک واژن کاربردی با شکل مناسب ایجاد می‌گردد. در مرحله بعد به کمک بخیه، ساختار جدید واژن ترمیم و سفت می‌شود. براساس تجربه، در صورتی که این کار به موقع انجام گیرد، دیگر خون در زمان قاعدگی تجمع پیدا نمی‌کند.

خطرات و عوارض عمل زیبایی واژینوپلاستی

قاعدتا هر نوع عمل جراحی با وجود مزایای بسیار خود، معایبی را نیز به دنبال دارد. بعد از اینکه این عمل جراحی را انجام دادید، می‌بایست یک تا دو جلسه به پزشک مراجعه نمایید تا کنترل خطرات و عوارض جانبی به خوبی توسط پزشک صورت بگیرد. خطرات واژینوپلاستی شامل موارد زیر می‌شود:

  • خونریزی
  • عفونت (با حس کردن بو یا بالا رفتن میزان ترشحات واژن به علت رشد زیاد باکتری‌ها یا قارچ)
  • درد
  • واکنش آلرژیک نسبت به مواد بیهوشی
  • ترومبوز ورید عمقی به علت تجمع لخته خون در سیاهرگ‌های عمقی
    این مسائل غالبا موقتی بوده و در چند روز ابتدایی با مصرف داروهای تجویز شده می‌توان آن را کنترل کرد. برخی از خانم‌ها پس از عمل واژینوپلاستی، عوارض زیر را تجربه می‌کنند.
  • دیسپارونی یا مقاربت دردناک: غالبا به علت ماندن جای زخم یا تنگی زیاد واژن شاهد بروز آن هستیم.
  • آسیب به عصب: امکان دارد در طول جراحی پیش بیاید و بی‌حسی موقت یا دائمی در قسمت واژن را به دنبال داشته باشد.
  • تنگی واژن: این مورد، از جمله عوارض رایج واژینوپلاستی به حساب می‌آید و برای اینکه این اتفاق رخ ندهد، می‌بایست ارزیابی تخصصی انجام شود و بافت اضافی واژن به صورت دقیق برداشته شود. این نکته روی رابطه جنسی و بیرون آمدن لخته خونی به هنگام قاعدگی اثرات منفی برجای می‌گذارد.
  • فیستول وزیکوواژینال یا فیستول رکتوواژینال: فیستول وزیکوواژینال در واقع به یک بافت اضافی غیرعادی میان واژن و دستگاه ادراری گفته می‌شود، همچنین یک زائده غیرعادی میان واژن و راست روده فیستول رکتوواژینال نام دارد. هردوی آن‌ها به علت وارد شدن آسیب‌های ادراری یا راست روده در طول جراحی ایجاد می‌شود. ایجاد شدن پیستول‌ها را می‌توان از دیگر عوارض مسئله ساز واژینوپلاستی دانست؛ حتی امکان دارد مجبور شوید برای ترمیم و حذف آن عمل جراحی دیگری را نیز انجام دهید. غالباً در صورتی که جراح شما از تجربه کافی برخوردار باشد، حذف فیستول‌ها خطر چندانی را به دنبال نخواهد داشت؛ بنابراین، بسیار مهم و ضروری است که جهت انجام جراحی واژینوپلاستی به یک متخصص زنان و زایمان ماهر و با تجربه بالا مراجعه نمایید.

مدت زمان بهبودی و مراقبت های پس از جراحی واژینوپلاستی

پس از انجام عمل واژینوپلاستی، شما می‌بایست یک تا دو هفته به استراحت کردن بپردازید. عموما براساس اینکه جراحی چقدر وسعت داشته باشد، پروسه بهبودی چند هفته تا چند ماه زمان می‌برد. در روزهای ابتدایی تا حدودی متوجه درد خواهید شد که به کمک مسکن برطرف خواهد شد. اما به مدت هشت هفته نمی‌توانید از تامپون استفاده کنید و نباید رابطه جنسی برقرار کنید.
براساس اینکه میزان سفت کردن کانال واژن چقدر باشد، امکان دارد پزشک از بیمار بخواهد که دیلاتور را به کارگیرد. به کمک دستگاه دیلاتور واژن می‌توان عضلات دیواره واژن را بازآموزی کرد و به این صورت عضلات به خوبی درون واژن کشیده می‌شوند. پس از عمل واژینوپلاستی، عمل کردن براساس دستورالعمل‌های پزشک ضروری بوده تا به خطراتی همچون عفونت و خونریزی زیاد دچار نشوید. موارد زیر اشاره به مراقبت‌های پس از جراحی واژینوپلاستی دارد.

  • انجام فعالیت بدنی شدید به مدت شش ماه ممنوع است.
  • به مدت سه ماه پس از انجام عمل، شنا و دوچرخه سواری ممنوع است.
  • با نشستن روی بالش طبی، راحتی بیشتری را تجربه خواهید کرد.
  • به مدت دو تا سه ماه نباید رابطه جنسی برقرار کنید.
  • در نخستین هفته، روزی یک مرتبه کمپرس آب سرد را به کارگیرید.
  • کنترل استرس و نگرانی می‌بایست صورت بگیرد.
  • در چهار تا هشت هفته نخست شاهد بیرون آمدن ترشحات و خونریزی واژینال خواهید بود. به جای اینکه تامپون را به کارگیرید، استفاده از پدهای بهداشتی توصیه می‌شود.
  • حداقل به مدت یک ماه استفاده از دخانیات ممنوع است.
  • از مصرف خودسرانه داروهای مسکن بپرهیزید و استفاده از آن‌ها تنها در شرایط ضروری توصیه می‌شود.

جدیدترین اخبار و وبلاگ

کاشت ابرو یک روش جراحی زیبایی است که طی آن فولیکول‌های مو از یک ناحیه دیگر بدن (معمولاً پشت سر) به ناحیه ابرو منتقل می‌شوند. این روش برای افرادی که به دلایل مختلف مانند ژنتیک، بیماری، تصادف، یا برداشتن بیش...
رینوپلاستی ترمیمی، که به عنوان جراحی ثانویه بینی نیز شناخته می شود، نوعی عمل جراحی است که برای اصلاح مشکلات و ایراداتی که در عمل جراحی اولیه بینی به طور کامل رفع نشده و یا حتی در برخی موارد منجر...
عمل اسلیو معده یا گاسترکتومی آستینی، یک روش جراحی برای کاهش وزن است که در آن، حدود ۸۰% از معده برداشته می‌شود. این عمل به منظور کوچک کردن معده و محدود کردن میزان غذای دریافتی انجام می‌شود و به افراد...
بوکال فت به پد چربی گونه یا چربی غبغب اشاره دارد که در زیر عضلات گونه و در دهان قرار دارد. این چربی به طور طبیعی در افراد مختلف با حجم های متفاوتی وجود دارد. عمل بوکال فت یک عمل...
ابروها نقش مهمی در زیبایی و بیان چهره دارند. با افزایش سن، ابروها به طور طبیعی نازک تر و افتاده تر می شوند. این امر می تواند باعث شود که چهره خسته تر و غمگین تر به نظر برسد. لیفت...
پروتز سینه یک ایمپلنت سیلیکونی یا آب نمکی است که در زیر بافت سینه یا عضله سینه قرار داده می شود تا اندازه و شکل سینه را افزایش دهد. پروتزهای سینه می توانند برای اهداف زیبایی برای زنانی که می...